ПРАВОВА ОСВІТА


24.10.2013



Про районні заходи до 70-ї річниці визволення міста Дніпропетровська від фашистських загарбників


В рамках святкування  70-річчя визволення міста Дніпропетровська від фашистських загарбників в районі пройшла акція «Хустина пам’яті». Учні загальноосвітніх навчальних закладів району виготовили 420 хустинок, на яких вишили імена родичів-учасників Великої Вітчизняної війни.




23 жовтня у Палаці дітей та юнацтва відбувся міський фестиваль військово-патріотичної пісні «Пісня, що навіки з нами», в рамках тижня воєнно-патріотичного виховання за участю міського голови І.І. Куліченка, голови міської ради ветеранів А.Ф.Клешні. На заході звучали військові пісні: «Спасибо вам, фронтовики», «День Победы» та ін. Амур-Нижньодніпровський район представляла Юлія Коваленко, учениця НВК № 131 та вокальний ансамбль СШ № 68 "Вдохновение". Проникливе виконання пісні "Вам, ветераны Великой войны" викликало сльози на очах у присутніх в залі. Юні амурчани отримали диплом лауреатів пісенного фестивалю.


У клубі «Надія» філії Амур-Нижньодніпровського району комунального закладу «Міський дитячо-молодіжний центр» для ветеранів Великої Вітчизняної війни, дітей-війни, мешканців мікрорайону «Березанівка» відбувся тематичний вечір з виставою «Фронту нужны чистые бинты», яку підготувала театральна студія «Джерельце». А цікаву концертну програму за участю шоу-балета «Феєрія» підготували вихованці клубу «Джерело». У заході взяв участь депутат Дніпропетровської міської ради Цибук А.М.















Сьогодні, 24 жовтня, у військового поховання у сквері Т.Г. Шевченка по вул. Передовій відбувся урочистий мітинг та покладання квітів за участю голови районної у місті ради Ганноченка О.А., депутата Дніпропетровської міської  ради від Партії Регіонів Попова А.В., депутатів районної у місті ради, ветеранів Великої Вітчизняної війни, військового комісара Лебідя О.А., заслуженого вчителя України Немикіна А.К., учнів загальноосвітніх закладів освіти району та громадськості мікрорайону.
Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять героїв, які поклали своє життя заради світлого майбутнього нащадків.











Цього дня, голова районної у місті ради Ганноченко О.А. та депутат Дніпропетровської міської ради Попов А.В. завітали в гості до ветерана Великої Вітчизняної війни Черечечі Павла Івановича. Побажали довгих років щасливого життя, а ще вручили цінний подарунок.





Традиційно, у приміщенні територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) для підопічних терцентру проведено урочисту зустріч «Вічна пам’ять героям загиблим в боях за Дніпро…» з концернто-розважальною програмою. В цьому заході взяли участь 50 осіб похилого віку які перебувають на обслуговуванні.






Протягом тижня проведено уроки мужності для школярів загальноосвітніх навчальних закладів району на базі музею «Бойова слава» при Раді ветеранів війни ж/м «Фрунзенський в рамках відзначення 70-ї річниці визволення міста Дніпропетровська;


учні шкіл відвідали діораму «Битва за Дніпро»
.

Також, з великим задоволенням, діти відвідали Дніпропетровський національний історичний музей ім. Д. І. Яворницького.


В ході підготовки до відзначення 70-ї річниці визволення України від фашистських загарбників та 70-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941 – 1945 років у співпраці з Музеєм історії розвитку фінансової системи України при Головному фінансовому управлінні Дніпропетровської області, пошуковями гуртка «Музеєзнавство» комунального закладу освіти «Фінансово-економічний ліцей», зібрано матеріали для оформлення куточку «Грошовий обіг в Україні в період нацистської окупації 1941 – 1944рр.»


 





25.01.2017
Дніпровське міське управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області інформує: фахівці ДСНС поспілкувалися зі школярами на теми безпеки
Просмотров: 8
 
25.01.2017
Дніпровське міське управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області інформує: особовий склад Служби порятунку продовжує заходи, щодо попередження пожеж
Просмотров: 8
 
25.01.2017
Жители района приглашаются для службы в армии по контракту
Жители района приглашаются для службы в армии по контракту
Просмотров: 254
 
25.01.2017
При виконкомі районної у місті ради працює консультативна група щодо надання допомоги у створенні ОСББ
При виконкомі районної у місті ради працює консультативна група щодо надання допомоги у створенні ОСББ
Просмотров: 425
 
23.01.2017
Дніпровське міське управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області інформує: бережіть своє житло від пожеж
Просмотров: 12
 
23.01.2017
Роз’яснення Мінсоцполітики щодо деяких питань оплати праці у зв’язку зі змінами в законодавстві
Просмотров: 10
 

архив новостей
Copyright © 2022 andrada.com.ua
разработка сайта: 152.su