ПРАВОВА ОСВІТА


05.12.2013



Про заходи до Дня інвалідів


3 грудня керівництвом та працівниками районного територіального центру для своїх підопічних організовано зустріч «Життя – це боротьба та перемога…» з театралізованою виставою та концертно-розважальною програмою.
За чашкою чаю вони спілкувались між собою, обговорювали питання, що турбують їх та шляхи подальшої співпраці.
Ніхто з присутніх не залишився байдужим. Для працівників  терцентру  найвищою оцінкою є вдячність тих, кого вони обслуговують.








У четвер, 5 грудня, у приміщенні кафе «Амур», що знаходиться по вул. Каруни відбувся святковий обід та концерт до Дня інваліда, в якому взяли участь творчі колективи району від філії комунального закладу «Міський дитячо-молодіжний центр». Виступаючи перед аудиторією, діти подарували глядачам гарний настрій, порадували гостей щирими піснями й танцями.
Традиційно, ініціаторами цієї зустрічі стали керівництво району та районний депутатський корпус. Людей з обмеженими можливостями прийшли привітати в цей день заступник голови районної у місті ради з питань діяльності виконавчих органів Медведовський С.Л. та керуючий справами виконкому Петренко Н.Л., які побажали всім присутнім міцного здоров'я, добра та злагоди, щастя і успіхів у всіх справах, завжди підтримувати один одного та, що найголовніше - ніколи не втрачати надію і жаги до життя». Також, з теплими словами виступили голова районної організації «Вертикаль» Мігуля Т.В. та головний спеціаліст районного управління праці та соціального захисту населення Ткаченко В.Є.
Люди покидали приміщення кафе в прекрасному настрої та з посмішками на обличчях.

























25.01.2017
Дніпровське міське управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області інформує: фахівці ДСНС поспілкувалися зі школярами на теми безпеки
Просмотров: 6
 
25.01.2017
Дніпровське міське управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області інформує: особовий склад Служби порятунку продовжує заходи, щодо попередження пожеж
Просмотров: 6
 
25.01.2017
Жители района приглашаются для службы в армии по контракту
Жители района приглашаются для службы в армии по контракту
Просмотров: 254
 
25.01.2017
При виконкомі районної у місті ради працює консультативна група щодо надання допомоги у створенні ОСББ
При виконкомі районної у місті ради працює консультативна група щодо надання допомоги у створенні ОСББ
Просмотров: 425
 
23.01.2017
Дніпровське міське управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області інформує: бережіть своє житло від пожеж
Просмотров: 11
 
23.01.2017
Роз’яснення Мінсоцполітики щодо деяких питань оплати праці у зв’язку зі змінами в законодавстві
Просмотров: 10
 

архив новостей
Copyright © 2022 andrada.com.ua
разработка сайта: 152.su