ПРАВОВА ОСВІТА


12.12.2014
 

Про заходи до Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

12 грудня 2014 року у приміщенні КЗО «СШ № 134» відбулась літературно-музична композиція «Ліквідаторам вічна слава в віках» до Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.
У заході взяли участь заступник голови районної у місті ради Владислав Алексєєв, керуючий справами виконкому Наталія Петренко, начальник служби соціального захисту населення Ірина Чорнолевська, ліквідатори аварії на Чорнобильській АЕС, учні школи.
До учасників ліквідації наслідків аварії від керівництва району звернувся з привітальним словом й подякою за героїзм та самопожертву заступник голови районної у місті ради Владислав Алексєєв.
Грамотами Амур-Нижньодніпровської районної у місті ради нагороджено учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС за мужність і самовідданість проявлені під час ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи, активну життєву позицію.

















Шкільна експозиція «Чорнобиль... Біль... Трагедія...»

Експозиція «Чорнобиль... Біль... Трагедія...» створена в рамках проекту старшокласниками школи. Чорнобиль – це мука і трагедія, це подвиг і безсилля, це пам'ять, це наш нестерпний біль. Вона розповідає і прославляє подвиг ліквідаторів аварії на Чорнобильській атомній електростанції. Спонукає замислитись кожного про жахи атомної катастрофи.
Біля експозиції, проходять традиційні заходи 14 грудня в Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, 26 квітня, присвячені Дню пам'яті Чорнобильської трагедії. Проходять єдині уроки, виховні години «Ціна життя», «Герої, яких не можна забути». Проводиться конкурс дитячого малюнка «Чорнобильська палітра», уроки пам’яті «Чорнобиль – трагедія ХХ століття».
З кожним роком школа накопичує матеріал по даній темі, педагоги, організовуючи подібні тематичні заходи допомагають вихованню патріотизму в учнів.






















25.01.2017
Дніпровське міське управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області інформує: фахівці ДСНС поспілкувалися зі школярами на теми безпеки
Просмотров: 6
 
25.01.2017
Дніпровське міське управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області інформує: особовий склад Служби порятунку продовжує заходи, щодо попередження пожеж
Просмотров: 5
 
25.01.2017
Жители района приглашаются для службы в армии по контракту
Жители района приглашаются для службы в армии по контракту
Просмотров: 254
 
25.01.2017
При виконкомі районної у місті ради працює консультативна група щодо надання допомоги у створенні ОСББ
При виконкомі районної у місті ради працює консультативна група щодо надання допомоги у створенні ОСББ
Просмотров: 425
 
23.01.2017
Дніпровське міське управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області інформує: бережіть своє житло від пожеж
Просмотров: 11
 
23.01.2017
Роз’яснення Мінсоцполітики щодо деяких питань оплати праці у зв’язку зі змінами в законодавстві
Просмотров: 10
 

архив новостей
Copyright © 2022 andrada.com.ua
разработка сайта: 152.su